WEB DESIGN

Ben jij op zoek naar een grafisch designer met een creatieve visie en een opvallend design? Dan ben je op het goede adres. 

Jouw website is jouw online visitekaartje en moet dus de juiste uitstraling hebben! Daarom houden we niet kant- en klare lay-outs, want jij bent toch ook uniek? 

WAAROM WEB DESIGN

Elke website gemaakt door ons, heeft een aparte uitstraling. Dit komt doordat wij geen kant- en klare lay-outs of thema’s gebruiken. Wij bouwen alles zelf! 

Zo houden wij rekening met grafisch ontwerp, UX&UI, programmeren, onderhoud en zoekmachine optimalisatie.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Wij maken gebruik van WordPress.

WordPress is handige software waarmee je content kan managen. Met duurzame code, consequent versiebeheer bouwen onze WordPress developers slimme, schaalbare en onderhoudsvriendelijke websites. 

Op aanvraag kunnen wij ook een andere CMS gebruiken of helemaal geen CMS.

Elke website gemaakt door ons, heeft een aparte uitstraling. Dit komt doordat wij geen kant- en klare lay-outs of thema’s gebruiken. Wij bouwen alles zelf! 

Voor optimale gebruiksvriendelijkheid maken wij gebruik van handige en simpele blokken op de website. Hierdoor hoef je niet perse ons aan te sturen voor kleine wijzigingen maar kun je het zelf gemakkelijk oplossen!

Wij zorgen ervoor dat jouw website bereikbaar, geschaald en werkzaam is op elke platform. Mobiel of tablet, dat is voor ons geen probleem! 

Aan het eind van de project zorgen wij ervoor dat je goed te vinden bent op o.a. Google. Je hebt hier dus geen zorgen over!

START YOUR PROJECT NOW!

Offline en online design, alles op één plek geregeld! 

Pitch jouw idee zodat wij samen een tof ontwerp kunnen uitbrengen! Iets waar jij trots op mag zijn! Jouw idee wordt volledig tot leven gebracht met onze samenwerking! 

Wij werken met gedreven grafische ontwerpers waarbij unieke creaties op nummer één staan!

Niet gevonden wat u zocht?

Wij kunnen in principe veel, dus kan het zijn dat u opzoek bent naar iets wat hier niet tussen staat. 

Mocht dit het geval zijn, stuur dan gerust een mailtje naar info@guntaj.nl  voor vrijblijvend advies en/of offerte.